mandag 2. november 2009

Riskrem

Hei
I dag ble det lettvint. Slo sammen rester fra lørdagsgrøten med kremen fra dagens dessert. Det ble riskrem, i tillegg lærte jeg at smaken ble friskere med en halv teskje vaniljesukker. I oppskriften ville de også bruke gelatin, men den kunne spares, hvis kremen var stivpisket. det var den, men gelatin har jeg ikke hatt i huset på årevis. Regner med at det dreier seg om de blanke arkene som danskene kaller for husblass. Det kan ikke ha vært mange ørene å spare på dem, men igjen forteller det noe om økonomien i en husholdning som også var et kvinneanliggende.

I dag laget jeg kebab for første gang i mitt liv. Det ble helt OK, men fulgte bare anvisningene bakpå krydderpakken for shiskebab. Konseptet kan nok forbedres en del.
Lurer på om noen kommer til å lese bloggen min etter hvert. Skal i lall fall fortelle middagsgjestene mine neste uke om den. Så tar de vel en titt i all fall.

Nei, nå er det kveldsnytt alt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar